Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα

Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
HNHN έλυσε τα προβλήματα που μας ενόχλησαν για πολύ καιρό. Αυτό καθιστά την παραγωγή μας αποδοτική και εξοικονομητική χρόνου. Ευχαριστώ πολύ.

—— Harry σαντάντερ

Έχουμε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Αυξανόμαστε μαζί με την ο ένας του άλλου υποστήριξη. Υψηλός σας - τα ποιοτικά προϊόντα και η τεχνολογία έχουν επεκτείνει την τοπική αγορά για με και κερδίζουν τον έπαινο από τους πελάτες. HNHN έχει βεβαιώσει την αύξησή μου.

—— Askar Sultanov

Υψηλότερη ποιότητα από τι πήραμε στην τοπική αγορά. Λογική τιμή, γρήγορη παράδοση, συσκευασία της Νίκαιας. Καλό serivice.

—— Ricardo Franklin

Έχετε παράσχει σε με τα πολλαπλάσια δείγματα για τη δοκιμή, και δεν είμαι ενοχλημένου για να παρέχω σε με τις διάφορες προτάσεις. Στο τέλος, τα προϊόντα σας χρησιμοποιούνται τέλεια στη γραμμή παραγωγής μας. Λύστε πολλά προβλήματα.

—— Ντάνιελ Stepper

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd
Πρώτη ύλη
Φυσώντας ταινία
Εκτύπωση
Επίστρωμα
Επίστρωμα
Να ξανατυλίξει
σχισμή
Δοκιμή
Δοκιμή

Πρώτη ύλη

Χρησιμοποιούμε τη νέα πρώτη ύλη 100% σε κάθε διαδικασία παραγωγής.

Φυσώντας ταινία

Το χρώμα και η διαφάνεια των ταινιών μας θα είναι καλύτερα από εκείνοι στην αγορά.

Εκτύπωση

Χρησιμοποιούμε τη σύνθετη εκτύπωση, η οποία μπορεί να αποτρέψει τα υπολείμματα εκτύπωσης στα προϊόντα σας. Κάνετε την εκτύπωση το σαφές και πλήρες χρώμα. Μπορούμε συνήθως να τυπώσουμε 1-3 χρώματα.

Επίστρωμα

Ο υψηλής ποιότητας τύπος κόλλας μας καθιστά την κόλλα της ταινίας ομοιόμορφη, κανενός υπολείμματος, και εύκολος να σχίσει.

Επίστρωμα

Ο υψηλής ποιότητας τύπος κόλλας μας καθιστά την κόλλα της ταινίας ομοιόμορφη, κανενός υπολείμματος, και εύκολος να σχίσει.

Να ξανατυλίξει

Προσαρμόστε το ειδικό μήκος σας.

σχισμή

Προσαρμόστε το πλάτος σας.

Δοκιμή

Οι ταινίες μας θα δοθούν στους πελάτες με αυτοπεποίθηση αφότου επιλέγονται και εξετάζονται.

Δοκιμή

Οι ταινίες μας θα δοθούν στους πελάτες με αυτοπεποίθηση αφότου επιλέγονται και εξετάζονται.

1 2 3
Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd
Προσαρμόστε το μέγεθος
ΛΟΓΟΤΥΠΟ και άλλες πληροφορίες επιχείρησης
Συσκευασία

Προσαρμόστε το μέγεθος

Το χρώμα και το μέγεθος μπορούν να προσαρμοστούν από σας.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ και άλλες πληροφορίες επιχείρησης

Τυπώνοντας το ΛΟΓΟΤΥΠΟ επιχείρησής σας, το σύνθημα, τον ιστοχώρο και άλλες πληροφορίες που χρειάζεστε.

Συσκευασία

Προσάρμοσε τη συσκευασία σας.

1 2
Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd
Δοκιμή τύπου κόλλας
Δοκιμή τύπου κόλλας

Δοκιμή τύπου κόλλας

Είμαστε δεσμευμένοι στην έρευνα περισσότερων τέλειων διατυπώσεων κόλλας για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

Δοκιμή τύπου κόλλας

Ο τύπος κόλλας μας δεν μπορεί όχι μόνο να επιτύχει το έξοχο υψηλό επίπεδο ιξώδους, αλλά και κανένα υπόλειμμα.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας HNHN έχει ένα πλήρες σύνολο συστήματος παραγωγής. Από την αρχή στο ολοκληρωμένο προϊόν, η χρήση των πρώτων υλών, της ποιότητας των προϊόντων, του κύριων χρόνου παραγωγής, της συσκευασίας, και της επέκτασης προσωπικού μπορεί να ελεγχθεί καλά. Να είστε λαϊκός και φιλικός προς το περιβάλλον.

   

   

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας HNHN έχει προωθήσει τη διαχείριση και την τεχνολογία παραγωγής και συνεχίζει επίσης στις τεχνικές καινοτομίες να παρέχει όλα τα είδη υπηρεσιών OEM/ODM. είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε την προστατευτική ταινία αποκλειστική στους πελάτες σύμφωνα με τα διαφορετικά προϊόντα των πελατών. Ακόμη και με τις διαφορετικές επιφάνειες του ίδιου προϊόντος, οι προστατευτικές ταινίες με τα διαφορετικά ιξώδη θα προσαρμοστούν. Παραδείγματος χάριν, προστατευτική ταινία επίπλων, αυτοκίνητη προστατευτική ταινία, προστατευτική ταινία πατωμάτων, προστατευτική ταινία κατασκευής, προστατευτική ταινία διακοσμήσεων, κ.λπ. Έχουμε τον εξοπλισμό εκτύπωσης, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες το λογότυπο, το όνομα επιχείρησης, το τηλέφωνο, το σύνθημα και άλλες πληροφορίες που οι πελάτες χρειάζονται. Συγχρόνως, ο ξανατυλίγοντας και σκίζοντας εξοπλισμός μας μπορεί να προσαρμόσει τα διαφορετικά πλάτη και τα μήκη για τους πελάτες. Συγχρόνως, η συσκευασία μπορεί επίσης να είναι προσαρμοσμένα, διαφορετικά χρώματα ή εκτυπώσεις.

 • Ε & Α

  Δεν έχουμε σταματήσει ποτέ στο δρόμο της έρευνας. Ο τύπος κόλλας μας είναι μοναδικός. Μπορούμε όχι μόνο να λύσουμε τα ενοχλημένα προβλήματα για τους πελάτες, αλλά και να βελτιώσουμε το συναίσθημα εμπειρίας των προϊόντων για σας.

   

  Ακόμα κι αν η επιφάνειά σας είναι πολύ τραχιά και δύσκολο να κολληθεί, μην ανησυχήστε, να μας το αφήσει σε, η τεχνική ομάδα μας μπορεί να σας δώσει μια ικανοποιητική απάντηση. Ενώ είμαστε δεσμευμένοι στην έρευνα και την τελειοποίηση των τύπων, δουλεύουμε επίσης σκληρά για να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Η επιχείρησή μας χτίζει τον πλήρη εξοπλισμό προστασίας του περιβάλλοντος. Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε τη φιλική προς το περιβάλλον κόλλα νερό-βάσεων να αντικαταστήσει τη διαλυτική κόλλα σε μερικούς τομείς.

  Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Haining Huanan New Material Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Fiona

Τηλ.:: +86 13586306596

Φαξ: 86-573-87216998

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)